Галина Чайківська відвідала потужне підприємство ТзОВ «Техпродпостач» ТМ «Колиндянські продукти»
опубліковано 16 жовтня 2023 року о 09:27

З нагоди Дня працівників харчової промисловості України, за дорученням начальника Чортківської районної військової адміністрації Володимира Шипітка, начальниця відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА Галина Чайківська відвідала потужне підприємство ТзОВ «Техпродпостач» ТМ «Колиндянські продукти», яке розташоване у Колиндянській територіальній громаді Чортківського району  і займається виготовленням високоякісних, калорійних, смачних та поживних продуктів. 
Тут вже до робочого візиту приєдналися представники Колиндянської громади: заступник голови громади - Микола Новак та секретар громади - Галина Ткачук.
З нагоди відзначення професійного свята, Галина Чайківська привітала керівника і колектив та подякувала за те, що навіть під час воєнного стану вони продовжують працювати, створюють нові робочі місця, займаються благодійною діяльністю, наповнюють місцевий бюджет та допомагають Збройним силам України.
Відтак, за високий рівень організації виробництва, професіоналізм, досягнуті успіхи у праці, вагомий особистий внесок у розвиток харчової  і переробної промисловості Чортківського району та з нагоди відзначення професійного свята вручила грамоту Чортківської районної військової адміністрації   директору товариства з обмеженою відповідальністю «Техпродпостач» - Євгену Хліборобу.
В Україні неодмінно настане мир, а поки, ми впевнено йдемо на зустріч нашій Перемозі.

ДОВІДКОВО
Слід відзначити, що жителі нашого району,   можуть без посередників і «накрутки цін» придбати  товар виробника, зазначеного підприємства, за початковою  ціною, незалежно від кількості. 
ТзОВ «Техпродпостач» є виробником харчових концентратів на теренах Західної України. Займається виробництвом супів та каш швидкого приготування, круп не потребуючих варіння в асортименті, сухих кисілів. Продукція є екологічно чистою, продукується без будь-яких добавок та консервантів, відповідає вимогам Державних стандартів ТУ України, виготовлена з вітчизняної сировини, пройшла санітарно-епідеміологічну експертизу про що свідчать висновки Державної санепідемслужби.
Характерною відмінністю продукту від конкурентних товарів є те що всі супи, каші та ін. виготовлені на основі круп що швидко розварюються та круп швидкого приготування (технологія виробництва круп швидкого приготування повністю забезпечує збереження їх поживної цінності) тому тривалість приготування готового продукту складає 5- 15 хвилин, а деяких видів таких як каша гречана, перлова та супи –пюре горохові достатньо залити кип’ятком видержати 4-5 хв.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux