Галина Чайківська взяла участь у культурно-мистецьких заходах Чортківського району
опубліковано 26 серпня 2024 року о 13:02

День Незалежності – це свято кожного свідомого українця. Вишитою сорочкою, червоними та чорними барвами, жовто-блакитними кольорами, стиглим колосом та кетягами червоної калини цей день вплівся в наше життя. 
В рамках відзначення Дня Незалежності України, за дорученням начальника Чортківської районної військової адміністрації Володимира Шипітка, начальниця відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА, заслужена діячка мистецтв України Галина Чайківська взяла участь у культурно-мистецьких  заходах Чортківського району. 
Зокрема, керівниця відвідала с. Звиняч Білобожницької територіальної громади. 
Традиційно урочистості розпочали із спільної із духовенством молитви за Україну та нашу перемогу.
🖊-  Шановні учасники святкового зібрання! 33 роки тому ми отримали право самостійно будувати власну країну, бути господарями на багатій та прекрасній українській землі. Російський агресор продовжує розпинати Україну на 33 році, так само, як розіп'яли Христа на 33 році життя. Але після розп'яття прийшло Воскресіння - це означає, що і Україна воскресне. Увесь цивілізований світ визнав нашу державу суверенною і незалежною. Сьогодні українці ведуть війну з країною-терористом. Проте ворогу нас ніколи не здолати, бо наша любов до України в рази сильніша за їхню ненависть,- зазначила під час заходу Галина Чайківська.
Опісля слів-привітань за дорученням керівника Чортківського району Володимира Шипітка нагородила почесними грамотами за вагомий внесок у розвиток культури громади, збереження культурної спадщини, українськиї звичаїв та традицій жіночий вокальний ансамбль «Вербичка» сільського будинку культури с. Звиняч Білобожницької громади.  Керівник - Вуйчик Степан;
А також: солістку  сільського будинку культури с. Звиняч Білобожницької громади  Валентину Похилу;
солістку  сільського будинку культури с. Звиняч Білобожницької громади Софію Слоїк;
завідувачку бібліотекою с. Звиняч Білобожницької громади Галину Шкрибайло.
✅️Окрім цього Галина Чайківська вручила керівнику аграрного приватного підприємства «Дзвін», депутату обласної ради, заслуженому працівнику сільського господарства, громадському діячу та меценату Василю Градовому почесну Подяку Чортківської районної військової адміністрації за  патріотизм, високу громадську свідомість, вагомий особистий внесок у підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва, а також за активну участь у громадському житті нашого регіону. 
Додамо, що очільниця районного гуманітарного відділу взяла участь у заходах з нагоди відзначення основних державних свят у Трибухівській територіальній громаді. В ході чого, за збереження традицій рідного краю нагородила ,,За вірність традиціям,, медаллю художню керівницю сільського будинку культури Галину Забарило.
Нехай свято Дня Незалежності України вселяє в нас гордість за наш народ, міцно об’єднає всіх у єдиному прагненні — жити щасливо у вільній суверенній країні!
Віримо - Перемога близько!
Слава – незалежній Україні!
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux