Нарада за круглим столом
опубліковано 23 березня 2023 року о 15:18

Нарада за круглим столом відбулася сьогодні з керівниками культурної сфери територіальних громад Чортківського району щодо аналізу наявної базової мережі закладів культури району, а також було підбито підсумки роботи за минулий рік та накреслено спільні  плани на цей рік.
Відкрив засідання перший заступник начальника Чортківської РВА Михайло Демчук, керівник привітав усіх присутніх та подякував за роботу в непростий час. 
Відтак до усіх присутніх звернулася керівниця відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА Галина Чайківська, яка  доповіла за зроблену роботу у галузі культури за останній період. Галиною  Зеновіївною відзначено важливість культурних закладів для громад як таких, які підтримують та популяризують традиції, звичаї українського народу та допомагають благодійними заходами ЗСУ і тим самим наближають нашу перемогу.
✅️До співдоповіді долучилася начальник відділів культури, туризму, молоді та спорту Заліщицької  громади Безушко О.М., яка наголосила на важливих аспектах, які необхідно впровадити в скорім  часі.
🖊- Заклади культури цьогоріч запрацювали у абсолютно новому форматі, що характеризує їхню роботу із позитивної сторони та бодай на мить відволікає від жахливих подій, що відбуваються в нашій державі, - зазначила Галина Чайківська.
❗️В ході наради були розглянуті питання щодо організації робочого процесу, також були обговорені ряд проблемних питань та  завдань щодо підготовки до відзначення державних, професійних свят.  
Під час вільного спілкування учасники наради обговорили інші повсякденні питання роботи.  Одне з них – організація та проведення курсів щодо підвищення кваліфікації працівників громад, які працюють у галузі культури.
👌В рамках робочої наради,  за плідну працю окремих було нагороджено грамотами.
Підводячи підсумки наради, наголошено, що у час війни слід шукати сучасні форми роботи, модернізовувати заклади, вчитись по-новому мислити, розвиватись і вдосконалюватись. Це сприяє тому, щоб залишатись потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо!
‼️Для більш детального вивчення проблемних аспектів нарада розділена на два дні, тому завтра планується продовження.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux