Привітання напередодні Дня працівників сільського господарства
опубліковано 17 листопада 2023 року о 10:27

Напередодні Дня працівників сільського господарства начальник Чортківської районної військової адміністрації Володимир Шипітко спільно із начальницею відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА Галиною Чайківською відвідали Хоростківську міську територіальну громаду Чортківського району для відзначення кращих представників галузі почесними грамотами та для всебічного вивчення стану справ на місці. 
- Зараз складні часи і кожен має свій важливий фронт роботи. Велика шана та вдячність кожному з вас за добру справу, щире серце й умілі руки. Те, що ви робите сьогодні попри всі труднощі та виклики, дуже важливо й цінно.  Бажаю миру, добра, злагоди та перемоги нашій державі, - звернувся до присутніх Володимир Шипітко. 
Відтак, за круглим столом обговорили проблемні питання, підбили  підсумки у повсякденній роботі, постійну допомогу ЗСУ, підтримку внутрішньо переміщеним особам та завершення врожайного року. 
Володимир Шипітко підсумував, що наші працівники сільського господарства доклали максимум зусиль за цей рік, щоб закріпити позитивні тенденції в розвитку сільськогосподарського виробництва у Чортківському районі.
До слова, сьогоднішня зустріч відбулася на базі Хоростківського Ліцею №1, який за останній період змінив свій вигляд та умови перебування для усіх учасників освітянського процесу. Позитивні зміни відбулися за постійної підтримки місцевих працівників сільського господарства. 
Користуючись нагодою, керівник Чортківського району Володимир Шипітко спільно із Галиною Чайківською здійснили огляд навчальної установи та поцікавилися умовами перебування підростаючого покоління.
 Зокрема, керівники цікавилися харчуванням дітей та облаштуванням харчоблоків. 
А також, слід відмітити, що стан укриття в даному закладі відповідає усім вимогам. Тут під час тривоги діти почуваються комфортно і продовжують навчання.
Ще однією візитівкою ліцею є  презентабельний клас безпеки, у якому проводяться заняття з правил пожежної та мінної безпеки, вивчаються алгоритми дій під час сигналу «Повітряна тривога», а також інших надзвичайних ситуацій із залученням працівників ДСНС та інших посадових осіб. 
- Вірю, що скоро ситуація на фронті зміниться, і укриття вже не будуть потрібні як приміщення, в яких ховаються від російських ракет. В такому разі вони будуть використані як центри дозвілля для наших дітей, — зазначив Володимир Васильович.
Разом переможемо і відбудуємо країну!
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux