Шановні жителі Чортківського району! Дорогі українці!
опубліковано 04 березня 2022 року о 22:29

Ось уже як тиждень наша держава дає відсіч російському агресору. І впродовж усього цього тижня ми кожного дня неодноразово чуємо звуки повітряної тривоги. Здригаються наші діти, жінки і батьки. Але ми маємо чітко дотримуватись всіх правил та не втрачати пильності. Наголошую, навчальних сирен не буває. Тому після оголошення повітряної тривоги обов’язково сховайтеся у безпечному місці.
  Дуже важливо, також,  суворо дотримуватися вимог комендантської години, не виходити у цей час на вулиці та громадські місця. Повторюю: під час війни діють такі правила,  і ми маємо їх виконувати.
Інформую вас, що ситуація в районі контрольована і перебуває під повним керівництвом Чортківської районної військової адміністрації. Я, як керівник району, і всі члени штабу територіальної оборони, працюємо цілодобово. 
   Нами створено гуманітарний штаб для надання гуманітарної допомоги мешканцям з територій, де ведуться активні бойові дії. Вся інформація про нього знаходиться на офіційному веб-сайті  райдержадміністрації та її сторінці у Facebook. Триває збір продуктів харчування, речей першої необхідності, ліків. 
 Сили ТерОборони району проводять бойове злагодження своїх підрозділів. Люди саморганізувалися, координують свої дії з поліцією та загонами територіальної оборони. Відчувається, що паніки нема, а є повна взаємодія Збройних Сил із добровольчими формуваннями.
   Будьте уважні. Адже ви всі  місцеві, тому знаєте один одного.  Пильнуйте, коли хтось з’являється чужий або підозрілий.
І ще одне, на що хотілось би звернути увагу. Агресор придумав нову провокацію  - на українських телеканалах може з’явитися фейкове  відео із Президентом України Володимиром Зеленським, який робить заяву про капітуляцію. Сьогоднішні технології дозволяють це зробити. І відрізнити практично неможливо. Але це неправда! Не вірте! Мета ворога – посіяти паніку і зневіру серед нас. І цього ми йому не дозволимо !
  Тому віримо в наші Збройні Сили України ! З Божою допомогою і вашою підтримкою ми обов’язково переможемо !
Слава Україні ! Героям слава !
Начальник Чортківської районної військової адміністрації
Володимир Шипітко
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux