У Чортківському районі стартував ІІІ етап наймасштабніших спортивних змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»!
опубліковано 10 квітня 2024 року о 11:17

Сьогодні у спортивному залі Борщівського агротехнічного коледжу відбулося відкриття спортивних змагань ІІІ етапу проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги", які проходять за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.
4 команди із закладів загальної середньої освіти Чортківського району виборювали перемогу в грі з волейболу, а саме: учні Кривченської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; Заліщицької державної гімназії, Скала-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та Мельнице-Подільської ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Для початку,  хвилиною мовчання,  пом’янули усіх  Героїв України, які загинули у війні із ворогом.  
Третій етап змагання відкрив начальник управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської обласної військової адміністрації Андрій Човган.
За дорученням начальника Чортківської районної військової адміністрації Володимира Шипітка, привітала учасників районного етапу змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» начальник гуманітарного відділу Чортківської РВА Галина Чайківська. 
- Сьогодні, в цьому залі, панує справжній дух змагань. Впевнена, що наші команди здобудуть багато призових місць і будуть серед переможців на четвертому та п’ятому етапах. «Пліч-о-пліч» – це не тільки про спорт, а й про здоров’я, перемогу та єдність», — звернулася до присутніх  Галина Зеновіївна.
Також із вітальним словом перед усіма учасниками змагань виступив Борщівський міський голова Ігор Чопик.
Загалом в межах цього етапу команди змагатимуться з 5 видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, черлідинг та спортивне орієнтування.
Нагадаємо, після IІI тур змагань, який триватиме впродовж квітня-травня поточного року, найкращі команди з кожного виду спорту чекає обласний, а потім – всеукраїнський етап.
«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» — це змагання серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Мета — збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux