Український народ не перестає пишатися своєю армією, яка залишається на варті незалежності й суверенітету нашої Батьківщини. 
опубліковано 07 грудня 2023 року о 11:35

Сьогодні, 6 грудня, з нагоди Дня Збройних Сил України та Дня Святого Миколая в Білобожницькій територіальній громаді відбувся урочистий захід «За Україну, за її волю!» у якому за дорученням начальника Чортківської районної військової адміністрації Володимира Шипітка взяла участь керівниця відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА Галина Чайківська.
- Сьогодні ми шануємо всіх, хто захищав і продовжує захищати честь та свободу рідної землі, тих хто всяко підтримує українську армію, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет держави. У День Збройних Сил України, у час повномасштабної війни проти окупанта ми вдячні нашим захисникам за мужність і хоробрість у бою! Ми дякуємо вам за цей день! За те, що ми - єдиний народ! Ми працюємо завдяки вам і заради вас! Дякуємо всім, хто сьогодні в лавах Збройних Сил України боронить нашу неньку-батьківщину, - під час урочистостей звернулася Галина Зеновіївна. - Найцінніший і найбажаніший подарунок, який кожен з нас чекає від Святого Миколая - Перемога і Мир! А ще - аби всі діти дочекалися тат і мам, які нині захищають Україну, - додала очільниця.
Відтак, Галиною Чайківською спільно із головою Чортківської районної ради Марією Чупрій було вручено спільні подяки Чортківської районної військової адміністрації та Чортківської районної ради, постійним меценатам, що підтримують та зміцнюють матеріально-технічну базу соціальної сфери  Білобожницької  громади Василю Степановичу Градовому, Олегу Івановичу Войцишину, Марії Володимирівні Горбаль, а також хормейстеру народного аматорського хору «ВІДГОМІН», Василю Гнатовичу Градовому та Білобожницькому сільському голові - Віктору Шепеті за високу громадську свідомість, меценатську діяльність, високе почуття патріотизму, значний особистий внесоку підтримку української армії та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.
Дорогі захисники і захисниці сьогодні не просто вітаємо вас із святом, а говоримо вам «Дякую»!!!
Низький уклін кожному Героєві, який віддав життя за свободу нашої країни. 
Віримо - Перемога близько!
Памʼятаємо кожного!
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux