В рамках святкування Дня вчителя, який ми із всією Україною відзначали вчора – 1 жовтня, продовжуємо висловлювати повагу і вдячність нашим педагогам Чортківщини.
опубліковано 03 жовтня 2023 року о 09:34

Сьогодні начальник Чортківської районної військової адміністрації Володимир Шипітко спільно із головою Чортківської районної ради Марією Чупрій та начальницею відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА Галиною Чайківською візитували у Товстенську територіальну громаду для зустрічі із представниками освітянської сфери.
- Щиро вдячний кожному освітянину за професійність та за роботу у воєнних реаліях. Пам’ятаймо, наші діти – це майбутнє України, наша гордість і віра у вільну незалежну Україну. Ми всі зобов’язані виховати молоде покоління ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим, - зазначив у привітальному слові Володимир Шипітко.
- Сил вам, життєвої мудрості, натхнення та оптимізму, - додав Володимир Васильович. 
А також керівник району побажав освітянам, йти тільки вперед та  надалі залишатися провідниками незламності і нескореності нашої держави.
Відтак, за високий професіоналізм, сумлінну і плідну працю, спрямовану на успішний розвиток освітньої галузі Товстенської громади, Почесними грамотами Чортківської районної військової адміністрації  та Чортківської районної ради було відзначено одних із кращих представників освітянської спільноти.
Для вивчення стану справ в освітній галузі громади було відвідано загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів смт. Товсте, у якій за кошти розподілу субвенцій соцеконому та за сприянням народного депутата України Володимира Гевка було прокладено бруківку, огорожу та споруджено дитячий майданчик, а також зміцнено матеріально-технічну базу Будинку дитячої та юнацької творчості.
У ході робочої поїздки директор вище зазначеної школи Окопняк Марія  ознайомила керівників району із матеріально-технічною базою та належною і своєчасною підготовкою до осінньо-зимового періоду.
Користуючись нагодою та зважаючи на те, що 30 вересня ми відзначали Всеукраїнський день бібліотек, начальник Чортківської РВА Володимир Шипітко подякував усім бібліотечним працівникам, зокрема, завідувачу бібліотеки – Вірі Шевчук, за віддану працю та любов до культурної скарбниці народу та ініціював відвідування музею-криївки, якому присвоєно звання «зразковий». 
✅️Опісля, господар територіальної громади Іван Проданик акцентував увагу візитерів на належному укриттю даного навчального закладу та  стані паливної системи, адже переконаний, що навчальний процес, для  діток громади, має бути безперебійним.
❗️На завершення насиченого дня та з метою підготовки до засідання колегії Чортківської РВА з питання «Про роботу закладів охорони здоров’я» було здійснено  огляд Товстенської селищної лікарні, в ході якого керівник закладу Уляна Гуменюк доповіла про завершення ремонту приймального відділення та перев’язочної.  До слова, за останній місяць у даному закладі на стаціонарі пролікувалося близько 200 осіб.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux