Відбулось виїзне засідання штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період, забезпечення сталого проходження опалювального сезону.
опубліковано 07 серпня 2024 року о 15:30

Сьогодні у Чортківській РВА відбулось виїзне засідання штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період, забезпечення сталого проходження опалювального сезону. 
Розпочав засідання виконувач обов'язків начальника Чортківської районної військової адміністрації Михайло Демчук. Михайло Іванович зазначив, що зараз усім тим,  хто координує роботу з підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства необхідно докласти усіх зусиль, щоб жителі Чортківського району цієї зими мали тепло та затишок у домівках.
Основними спікерами заходу виступили:
- директор Департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської ОВА Володимир Харченко;
- заступник директора Департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської ОВА Софія Близнюк;
- начальник відділу енергозабезпечення та енергозбереження департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження Тернопільської ОВА Михайло Гиренко.
Під час заходу, який відбувся за участі представників територіальних громад Чортківського району, обговорили чимало важливих питань, зокрема, про підготовку об’єктів до осінньо-зимового періоду 2024/2025 року з урахуванням реалізації проєктів встановлення розподіленої генерації.
Також було розглянуто питання щодо фінансових та кредитних програм для забезпечення енергонезалежності споживачів та щодо енергозбереження об’єктів, резервних джерел енергії під час військового стану. 
Під час обговорення нагальних питань з метою забезпечення в повній мірі підготовки об’єктів житлово-комунальної галузі, установ та закладів бюджетної сфери громад району були прийняті відповідні рішення щодо їх виконання.
Здійснивши належну підготовку до осінньо-зимового періоду, забезпечимо надійний тил та наблизимо перемогу!
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux