Володимир Шипітко з робочим візитом відвідав Гусятинську територіальну громаду Чортківського району
опубліковано 12 червня 2024 року о 16:32

Керівництво Чортківського району зустрів Гусятинський селищний голова Степан Карпо  та ознайомив із станом справ у громаді, зокрема, зупинився на питаннях освітньої галузі та забезпечення  Збройних Сил України та інших військових формувань усім не обхідним.
Разом із Степаном Олексійовичем керівник району обговорив стан і перспективи соціально-економічного розвитку території, пріоритетні завдання на найближчий час, а також важливі питання для населення даної громади.
У роботі виїзного дня взяла участь начальниця відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА Галина Чайківська, яка   забезпечує реалізацію державної політики у галузі освіти, культури, охорони здоров’я, молоді та спорту в Чортківському районі. 
Представники районної влади, користуючись нагодою, ознайомилися із роботою загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Постолівка, а також, дошкільного навчального закладу, в якому, на даний момент, проводиться  ремонт. Освітній заклад планує відновити свою роботу до початку нового навчального року.  
У ході зустрічі Володимир Васильович наголосив на  належному облаштуванні  укриттів для усіх учасників освітнього процесу. 
 - Все більше переконуюсь, що саме активна взаємодія з органами місцевого самоврядування є запорукою своєчасної реакції на найактуальніші для кожної громади проблеми, - зазначив на завершення зустрічі Володимир Васильович.
Користуючись нагодою перебування на Гусятинщині, начальник Чортківської РВА Володимир Шипітко вручив Почесну Подяку керівнику сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Сидорівський «Бровар», голові ради сільськогосподарських виробників Гусятинщини Михайлу Матвійовичу Трояну за патріотизм, високу громадську свідомість, активну волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку Збройних Сил України та вагомий особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва, активну участь у громадському житті Тернопільщини та з нагоди відзначення 60-річного ювілею.
Володимир Шипітко подякував Михайлу Трояну  і додав, що його щоденна праця є важливою, адже він тримає той важливий фронт, що наближає нашу Перемогу.  
Продовжуємо наближати разом довгоочікувану Перемогу нашої держави.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux