Виїзд начальником Чортківської РВА Володимиром Шипітком щодо дотримання Санітарного регламенту
опубліковано 05 жовтня 2023 року о 08:51

Головною передумовою навчання дітей в очному форматі є дотримання вимог Санітарних регламентів для закладів середньої і дошкільної освіти та належного стану укриттів.
Відповідно до поданої інформації Чортківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області щодо готовності закладів освіти Чортківського району до навчального року сьогодні, 4 жовтня, здійснено виїзд начальником Чортківської РВА Володимиром Шипітком, начальницею відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА  Галиною Чайківською, начальницею Чортківського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Оксаною Шетелинець в Нагірянську територіальну громаду.
До слова, у 2023-2024 навчальному році у Чортківському районі функціонує 195 закладів дошкільної освіти та 241  загальної середньої освіти. 
Основна мета візиту – усунення попередніх недоліків та покращення умов навчання і перебування учасників освітнього процесу. 
Учасниками робочої групи було зроблено об’їзд Шульганівського навчального закладу, Улашківського ЗДО та Улашківської комунальної мистецької школи. У ході робочих зустрічей було акцентовано увагу голови Нагірянської територіальної громади Ігоря Кіндрата та директорів відповідних навчальних та дошкільних закладів освіти , які інформували про зроблену роботу щодо усунення проблем. 
Під час зустрічі обговорювалось питання забезпечення організації раціонального харчування дітей в навчальних закладах освіти у відповідності до вимог Санітарного регламенту 
Відтак, було наголошено на необхідності: 
здійснювати систематичне підвищення рівня обізнаності осіб, які відповідають за організацію харчування в закладах освіти, про якість та безпечність харчування дітей;
попередження запобігання випадків харчових отруєнь у закладах освіти.
Після активного обговорення комісією було запропоновано, що при формуванні бюджету на 2024 рік закласти кошти для подальшого оновлення та зміцнення матеріально-технічної бази із урахуванням вимог чинного законодавства та пропозицій Чортківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux