Виїзне засідання обласного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, забезпечення сталого проходження опалювального сезону
опубліковано 07 вересня 2023 року о 14:42

Сьогодні, 07 липня 2023 року, в Чортківській районній військовій адміністрації відбулося виїзне засідання обласного штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інфраструктури до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року, забезпечення сталого проходження опалювального сезону, участь у якому взяли заступники голів територіальних громад, які координують цю роботу, а також керівники державних установ по постачанню і реалізації газу та РЕМів Тернопільолбенерго, які здійснюють господарську діяльність на території району.


До учасників зібрання звернувся начальник Чортківської районної військової адміністрації Володимир Шипітко.


- В умовах повномасштабної війни ми повинні бути готовими до будь-яких викликів. А тому відповідні служби району, територіальні громади мають працювати в посиленому режимі. У зв’язку з цим, закликаю всіх відповідально поставитися до  підготовки проходження безперебійного опалювального сезону, - зазначив посадовець.


Відтак, в ході проведення засідання штабу під головуванням директора департаменту архітектури,  містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження обласної військової адміністрації Володимира Харченка було проаналізовано стан готовності об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери та інфраструктури району до осінньо-зимового періоду 2023/2024 року в умовах воєнного стану; захист об’єктів критичної інфраструктури та готовність аварійно-технічних груп цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій. На порядку денному також стояло питання безпеки енергопостачання, зокрема, вимоги, які необхідно виконувати споживачам, при встановленні та експлуатації автономних джерел живлення (схеми включення генераторів) в існуючих електроустановах без паралельної роботи з електромережами електропередавальної організації.


Спікерами заходу виступили заступник директора департаменту - начальник управління житлово-комунального господарства та енергозбереження ОВА Софія Близнюк, начальник управління Держенергонагляду України у Тернопільській області Богдан Kрупка, заступник начальника Чортківської районної військової адміністрації Галина Молчанова, головний спеціаліст відділу режимно-секретної, мобілізаційної, оборонної роботи та цивільного захисту РВА Валерій Побуринний.


У процесі обговорення були напрацьовані подальші кроки задля усунення проблемних питань під час підготовки Чортківського району до опалювального сезону 2023-2024 років та запропоновано відповідні заходи.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux