Зустріч з представницями ГО «ТМЖК «Відродження нації»
опубліковано 12 вересня 2023 року о 12:41

Масове переміщення і руйнування громадських структур, що є неминучими наслідками війни, призводять до зростання загрози торгівлі людьми, ґендерно зумовленого насильства, експлуатації та наруги над найвразливішими саме про це сьогодні, 12 вересня,  доступно говорили представниці ГО «ТМЖК «Відродження нації» під час зустрічі з заступницею начальника Чортківської РВА Галиною Молчановою та начальниками і головними спеціалістами відділів та управлінь Чортківської РВА. 
Зустріч відбулася завдяки активній  реалізації проєкту «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».
Мета проєкту: посилення комплексного реагування задля захисту найбільш вразливих ВПО та місцевого населення, постраждалого від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно зумовленого насильства, та осіб, права яких було порушено внаслідок війни, а також покращення доступу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги в рамках національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.
Діяльність проєкту передбачає:
1. Надання спеціалізованої допомоги найбільш вразливим особам на рівні територіальних громад. 
2. Попередження ризиків потрапляння в ситуацію ТЛ, експлуатацію чи ҐЗН через підвищення обізнаності населення.
3. Забезпечення покращеного доступу особам, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги в рамках Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми (НМВ).
Для забезпечення  перенаправлення вище зазначених категорій населення для подальшого отримання допомоги від ГО «ТМЖК «Відродження нації» рекомендуємо звертатися до задіяних у  проєкті спеціалістів:
✅️Асистент проекту Оксана Шлюсар -  067 711 3727.
✅️Досвідчена психологиня, працівниця "ТМЖК "Відродження нації" забезпечує надання індивідуальних  консультацій за телефоном:
095 749 34 35.
Вагомим є те, що досвідчений юрист  надає консультації  щодо відновлення документів, реєстрації, прав власності, батьківських прав, складання позовних заяв, надання юридичного супроводу. 
✅Також ️консультації  можна отримати за телефоном:
 050 138 55 08.
✅️✅️Рекомендуємо звертатися на Гарячу лінію 527, залишити номер телефону - соціальні працівники зателефонують самостійно.
Нагадуємо, що даний проєкт впроваджується «ТМЖК «Відродження нації» завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції  ІОМ, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна,  Міністерству закордонних справ Норвегії.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux