Проходить триденний благодійний фестиваль-конкурс виконавців української естрадної пісні "Пісня буде поміж нас " ім.Назарія Яремчука
опубліковано 04 грудня 2023 року о 12:58

Цими днями у місті Вижниця (Чернівецька область) з нагоди відзначення 72-ї річниці від дня народження народного артиста України,    славнозвісного соловейка Назарія Яремчука проходить триденний благодійний фестиваль-конкурс виконавців української естрадної пісні "Пісня буде поміж нас " ім.Назарія Яремчука . 
На запрошення оргкомітету фестивалю та за дорученням начальника Чортківської районної військової адміністрації Володимира Шипітка у заході бере участь, як член конкурсного журі, начальниця відділу з гуманітарних питань Чортківської РВА, заслужена діячка мистецтв України Галина Чайківська.
- Три роки тому цей фестиваль проходив у старовинному місті Чортків,  за що ми вдячні організаторам, - розпочала  Галина Зеновіївна. – Щиро вітаю, на щедрій талантами Буковинській землі, усіх учасників фестивалю, організаторів, членів журів та гостей фестивалю, бажаю усім здоров’я, миру та Перемоги, - додала Галина Чайківська.
Також керівниця зауважила, що даний фестиваль популяризує українську естрадну пісню та є показом вокальних обдарувань, досягнень творців сучасної естрадної української пісні.
 Чортківщина щиро вітає переможця знаменитого конкурсу, Юрія Футуйму, із отриманням найвищої нагороди ГРАН-ПРІ на благодійному відкритому фестивалі -конкурсі естрадної пісні "Пісня буде поміж нас" ім.Н.Яремчука. 
Зауважим, що у фестивалі бере участь 10 областей, серед них представниці  Тернопільської область - Роксолана Залізняк і Надія Тимочко та хірург Юрій Футуйма із Бучацької територіальної громади, який служить у ЗСУ.
До слова, цей фестиваль ідентифікує українську культуру, народ та зберігає пам'ять про незабутнього народного артиста, Героя України.
Метою проведення фестивалю є підтримка творчих ініціатив, молодих співаків, сприяння розвитку української національної культури, авторської та сучасної естрадної пісні.
Нехай пісні буковинського солов'я міцно згуртують нас у єдину, українську, волелюбну родину і збагатять кожне серце незрадливою любов'ю до України, вірним сином якої був Назарій Яремчук.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux